Εξυπηρετούμε την αγάπη

Renate Woeste   

πιστοποιημενη οργανωτρια γάμων και εκδηλώσεων

Επιχειρηματίας και ιδρυτρια της  magic moments

Ειρήνη Δημητρουλη

το δεξί μου χέρι  

Επιθυμούμε να συστηθούμε 

Renate Woerste  πιστοποιημένη οργανώτρια γάμων και εκδηλώσεων. Γεννημένη στην Γερμανία. Για πολλά χρόνια ερχόμουν διακοπές με τον άντρα μου στη Ρόδο με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε μακροχρόνια δεσμά με αυτό το υπέροχο νησί, και έτσι πραγματοποιησαμε όνειρο ζωής, αφήσαμε την Γερμανία και ζούμε από το  2018 μόνιμα στην Ρόδο.

Δεν είμαι μόνο Ρενάτε  αλλά οργανώτρια γάμων με πάθος, εξασκώ το επάγγελμα μου με ευχαρίστηση.Το αγαπώ πολύ.

 

Ειρήνη Δημητρούλη συνεργάτιδα και δεξί μου χέρι. Γεννήθηκε στην Ρόδο και ζει εδώ. Με την Ειρήνη εδώ και ένα χρόνο είμαστε μια αποτέλεσματικη ομάδα.

Για να είναι μια τελετή γάμου επιτυχημένη, χρειάζεται πολλή διαπραγμευτικη ικανότητα, δημιουργικότητα,  εμπιστευτικό δίκτυο, εμπειρία, υπομονή, κατανόηση, ενέργεια και πολύ αγάπη στο επάγγελμα, για  μας  νομος,.

Το δικό μας σλόγκαν: "η ζωή είναι ένα γεγονός, κάντε το αξέχαστο!"    

Είμαστε εδώ για όλα τα ζευγάρια για να κάνουμε το γάμο τους ένα αξέχαστο γεγονός , με μοναδικές αναμνήσεις, που θα μείνουν στην καρδιά τους για μια ζωή. 

 

Υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να πείτε ΝΑΙ ο ένας στον άλλον κάτω από τον Ελληνικό ήλιο;

Το να αποτελούμε μέρος αυτού του γεγονότος, μας  κάνει  ευτυχισμένους και μας παρακίνει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.  Γι'αυτό αγαπάμε αυτό που κάνουμε,  και βάζουμε τις γνώσεις μας σε κάθε γάμο, ώστε να πραγματοποιήσουμε σε κάθε μοναδικό ζευγάρι αυτό που επιθυμεί και αξίζει. 

 

Ίσως αναρωτιέστε σε τι διαφέρουμε από τους άλλους οργανωτές γάμων και εκδηλώσεων, γιατί να επιλέξετε εμας; ελάτε μαζί να το ανακαλύψουμε!   

'

Χαιρόμαστε για σας και την ιστορία αγάπη σας. 

Με αγάπη  Ρενάτε  και Ειρήνη   

© 2019 Γάμοι Magic Moments | Απολλωνίου Ροδίου 49, 85101 Ιαλυσός / Ρόδος

Τηλ. 0030 6947900734

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Pinterest Social Icon